Bretels bestellen Bretels Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding – http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/

Opvallende bedrijfskleding voor promotie

De afgelopen maanden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf in promotiewerk. Je kent ze misschien wel, de studenten die je op straat aanspreken voor bijvoorbeeld een abonnement op een krant of het testen van een nieuw product. Omdat ik wilde dat mijn medewerkers zouden opvallen, ben ik op zoek gegaan naar de juiste bedrijfskleding. Promotiewerk gebeurt voornamelijk in de open lucht en de bedrijfskleding moest dus tegen verschillende weersomstandigheden bestendig zijn.

Bedrijfskleding die verkoopt!

Bovenal moest mijn bedrijfskleding natuurlijk herkenbaar zijn! Daar ben ik gelukkig volledig in geslaagd. Voor de meiden heb ik felroze T-shirts en sweaters laten bedrukken, en voor de mannen knalblauwe T-shirts en vesten. Als we met deze bedrijfskleding niet opvallen weet ik het ook niet meer. De eerste reacties van de medewerkers zijn goed, ze krijgen complimenten op straat en, ook niet onbelangrijk, het gaat goed met de verkoop. Als je in de verkoop werkt, is het belangrijk dat de bedrijfskleding een mix van twee dingen is. Ten eerste wil je natuurlijk opvallen en dat mensen zien dat jij bestaat. Ten tweede moeten de mogelijke klanten een positief gevoel bij jouw bedrijf krijgen. Dus als je voor schreeuwerige prints en felle kleuren gaat, zal het niemand ontgaan dat jij bestaat, maar of het de juiste klantenkring aantrekt is de vraag.

Balans

Een balans is het belangrijkste, heb ik geleerd. Voor mijn bedrijf zijn jonge mensen de doelgroep, en dus gebruik ik felle kleuren. Wellicht als ik andere opdrachten aantrek, dat daar mijn bedrijfskleding op aanpas. Dat is natuurlijk leuke van promotie maken, je kan je verschillende stijlen aanmeten naar aanleiding van wat je verkoopt. Kortom: