Bretels bestellen Bretels Bretellen kopen

Bretellen kopen

Suspenders zijn praktisch. Ze zijn een van mijn favoriete accessoires voor goed geklede mannen. En toch, WAAROM dragen minder dan 1% van de mannen ze regelmatig? Het antwoord zal je verrassen … ..
 

Verschillende gelegenheden: Van casual tot zaken
 

Het grote ding met betrekkeing tot bretellen, is dat ze met bijna elk type outfit gaan. Ze zijn perfect voor een casual dagelijkse outfit, maar ook voor een zakelijke. Ze staan net zo goed op een barman als dt ze dat doen op een Wall Street man. Formele outfits passen goed met ze en ogen tegelijkertijd erg leuk en elegant. Om een ​​bepaalde look te krijgen, zijn het niet de bretellen die ze voor je kopen die de outfit maken, ze zijn gewoon een accessoire, het is de algemene sfeer die de toon zet.
 

Een casual look met bretellen
 

Dus, als je ze draagt ​​met chino broek en een informeel shirt met de mouwen opgerold, zul je zeker een geweldige casual look krijgen.  Een casual look waar de bretellen niet altijd zichtbaar zijn.  Het dragen van een zakelijke georiënteerde outfit, met een stropdas en een pantalon, geeft je de Wall Street look. Dit noemen wij "Wall Street Suspenders".

De leren riem als een praktisch kledingstuk is een vrij recente uitvinding. Voor de Eerste Wereldoorlog waren de riemen grotendeels decoratief buiten militaire uniformen (en zelfs toen waren ze vaak meer decoratief dan praktisch). De traditionele accessoire voor het ophouden van een broek van een man was een paar bretels, en tot op heden blijven zij de voorkeursmethode voor fine dressers.

Hier zijn een aantal dingen die je moet weten over hangers voordat je ze aan je repertoire toevoegt.

Knopen Niet Clips
 

Er is niets cheesier dan clip-on bretellen. Het is gewoon slecht ontwerp, echt. De enige manier voor de metalen clip om daadwerkelijk te functioneren is om een ​​hap uit de tailleband van je broek te halen. Als je ophangers wilt dragen, maak er dan traditionele banden van met lederen of stofknoophulpstukken. Traditioneel gezien komen de knopen aan de binnenkant van de tailleband van de broek, maar op zijden of zware canvaswerkbroeken kunnen ze ook aan de buitenkant worden gevonden.


Draag ze los
 

Ik zeg niet vaak nooit, maar draag nóóit een riem en bretellen (ze dienen hetzelfde doel). Ik heb de voorkeur aan ze op een vlakke tailleband (geen riemlussen). Het is een schonere blik en het bewijst dat je de beugels serieus neemt, je kunt niet meer terug naar de riem in dat geval.


Pas de lengte aan
 

Een goed paar beugels moet verstelbaar zijn. Je wilt de lengte aanpassen op basis van jouw eigen lengte en de lengte van je romp. Als je langer dan 1.80 bent, heb je mogelijk ook Long Braces nodig om een ​​ernstig chronisch wedgie probleem te voorkomen.


Maak de fluctuaties gemakkelijker
 

Als je het soort man bent die met gewicht schommelt, kan het een goede oplossing zijn. In plaats van een bezoek aan de kleermaker om de taille op al je broeken heen en weer aan te passen, kun je ook simpelweg een paar knopen eraan naaien. Bretellen elimineren de samenkropping van stof die optreedt wanneer de tailleband met een riem is vastgezet, waardoor de stof rond de heupen en knieën in een glad vlak valt, in plaats van onnatuurlijk uit de natuurlijke lijn te worden getrokken.


Suspenders zijn ondergoed


Traditioneel moeten de bretellen altijd gedekt worden door een jas, vest, cummerbund, trui of een combinatie van die artikelen. Ze zijn geen accessoire dat bedoeld is om gezien te worden, zoals een pochetje. Het is cool als iemand in je jas een subtiele blik krijgt te zien van je bretels, maar ze op een casual outfit gooien, maakt de outfit niet cool. Het lijkt erop dat je je ondergoed over je kleding draagt ​​en het niet eens weet.


Een formele noodzaak
 

Nog een ander ding dat ik nooit zal begrijpen hoeveel mensen het fout doen: je mag nooit een riem dragen met formele kleding. Zijregelaars en / of armbanden. Formele braces, zou naar mijn mening ook moeten zijn: witte zijde om in te mengen met je wit shirt, een zeer bleke crème of lichtgrijs, of dezelfde doek als de versieringen op je smoking (meestal zwarte satijn of grosgrain).


DYI het aan je broek


Het voorbereiden van broeken voor bretellen is zo makkelijk als het naaien van 6 knopen. Je hebt drie sets van twee knoppen nodig (gewoonlijk te vinden in de mantel van de jas), die elk 2,5 maal van elkaar worden gescheiden op de binnenband. Eén paar strekt zich uit op de achterkant van het midden. De andere twee paren zijn aan weerszijden van het midden: ongeveer 3cm van de ritssluiting.

Als je een formeel shirt, een das en een broek draagt, worden de ophangers de accessoire die veel persoonlijkheid aan je outfit zal toevoegen. Suspenders zijn ook een belangrijk onderdeel van black tie outfits. Je zou moeten weten dat er niet zoiets als een formele riem is. Normaal gesproken zouden ophangers met zwarte dasuitrustingen zwart of wit moeten zijn en mogen niet onder je jas gezien worden. Qua kwaliteit zijn formeel gezien de bretellen afgewerkt in gevlochten zijde einden in plaats van leerlabels. 

Als je bretellen draagt ​​met lederonderdelen of helemaal gemaakt van leer, moeten ze bij je schoenen passen. Veel mannen zullen normaal gesproken hun ophangers vastzetten in de rug, zet dan hun broek aan en bevestig dan de hangers aan de voorzijde. Sommige ontwerpen van ophangers maken gebruik van een metalen slot die de stof van de broek knipt, terwijl sommige kleine knopen aan elk uiteinde van de broek hebben. Het tweede type is naar ons mening beter omdat ze de broekstof niet comprimeren en uiteindelijk beschadigen, maar het ding is dat je ze alleen kunt dragen met broeken die knopen voor ophangers hebben.