Bretels bestellen Bretels Bretels voor heren in Amsterdam kopen

Bretels voor heren in Amsterdam kopen

Bretels zijn hip, handig en modieus. Bretels behoren al jarenlang tot de modeaccessoires voor heren. In het jaar 1736 werden de bretels bedacht als vervanging voor de riem. Ze zorgen ervoor dat de pantalon of de broek op de juiste hoogte blijft. Bretels zijn zo gemaakt dat ze niet zichtbaar zijn bij het dragen van een colbert. Toch maakt die zichtbaarheid van de bretels de laatste jaren niet meer uit. Soms wil men juist dat ze zichtbaar zijn in de modetrends van momenteel.

Bretels zijn modieus

Vandaag de dag kun je bretels in allerlei kleuren en uitvoeringen krijgen. Ze zijn echter nog steeds 25 mm of 35 mm breed, net als vroeger. Alleen nu in veel meer varianten verkrijgbaar. Zo heb je bretels gemaakt van elastiek, suède of katoen. Soms afgewerkt met stukjes leer zodat de klemmetjes niet zichtbaar zijn. Stippen, streepjes, en andere vrolijke patroontjes zorgen ervoor dat je jouw bretels geheel kunt afstemmen op de kleding die je draagt. De bretels worden echter al een geruime tijd niet alleen meer door mannen gedragen, ook vrouwen verfraaien hun outfit ermee. Nonchalant op een spijkerbroek met één band afgezakt over de schouder of helemaal los geklikt.

Heerenzaak verkoopt bretels voor heren in Amsterdam.

De Heerenzaak, gevestigd op de Maasstraat 89 in Amsterdam verkoopt een ruim assortiment bretels. Ben jij op zoek naar bretels voor heren in Amsterdam? Neem dan zeker even de moeite voor een bezoekje aan deze prachtige Heerenzaak. Je wordt door een vriendelijke verkoper ontvangen met een lekkere kop koffie. Ondertussen kun jij het gehele assortiment aan bretels bekijken en diegene kiezen die precies bij jouw outfit past. Je vindt in deze winkel bretels van de merken: Profuomo en Michaelis. De bretels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse, van twintig euro tot vijftig euro. Woon je niet in de omgeving Amsterdam maar wil je toch graag bretels kopen? Neem dan een kijkje in de online shop Heerenzaak.nl