Bretels bestellen Bretels Burberry parfum

Burberry parfum

Burberry parfum – http://www.parfumsuper.nl/burberry/

Burberry parfum deelt eerste tik uit in consumentenoorlog
De eerste klap is een daalder waard. Het lab dat voor Armani parfum heeft gemaakt zal dat al te goed beseffen. Hun creatie is namelijk in de laatste consumententest niet al te hoog beoordeeld. En dat is koren op de molen van de concurrentie, vooral de zeer gewaardeerde Burberry parfum zal profiteren van deze uitslag.
Waar zij namelijk een negen scoorden, haalde het Emporio Armani parfum een matig zesje. En dat zal menig gebruiker van het merk aan het denken zetten.

Misschien moedigt dit ze aan om toch eens een Burberry parfum op te spuiten. Het zou goed kunnen dat hiermee een nieuwe markt wordt aangeboord.
De stoere geur van Burberry parfum is sowieso bezig aan een imposante opmars. De afgelopen jaren steeg het marktaandeel met zo’n tien procent. En dat is veel in de bijna verzadigde markt van de parfumerie. Het Armani parfum moet al een paar jaar inleveren om ruimte te maken voor deze sterke concurrent.
Het klopt ook wel dat de Burberry parfum beter past binnen de huidige trends. Na de golf van metroseksualiteit zijn we in een tijd aanbeland dat mannen zich weer als oermens mogen gedragen. Een robuustere geur helpt daarbij. De omschakeling is door Armani parfum nog niet gemaakt, wat verklaart waarom zij de afgelopen tijd achter het net vissen.

Toch is deze geurige strijd nog niet gestreden. Niets zo grillig als de wereld van fashion. Het ligt voor de hand dat er snel weer een omslag komt. Als ze daar goed op anticiperen, kan Armani parfum op de markt brengen dat aansluit bij de wensen van 2014. Regeren is vooruit zien.
Tot die tijd zal met lede ogen moeten worden aangezien hoe Burberry parfum de markt overneemt. En daar kan men best jaloers op zijn, want het succes is groot. Hoe lang dit aanhoudt, ligt ook aan het merk zelf.

Het is goed mogelijk dat het laboratorium in een tunnelvisie beland, en alleen het huidige succes blijft exploiteren. Zoals gezegd is er altijd weer een nieuwe trend om de hoek, eentje die wellicht meer aansluit bij de geur van Armani parfum.
Dat is ook het interessante aan het volgen van deze ontwikkelingen. Voorspellingen zijn haast onmogelijk. Niemand kent de mode van morgen, maar tot die tijd kun je het best een Burberry parfum gebruiken. De tijd zal ons leren of Armani parfum van de toekomst is.

Burberry parfum

Deze post is geplaatst door Daan via IP adres: 37.251.71.73