Bretels bestellen Winkelen Die Ohlala ringen zijn staalgoed

Die Ohlala ringen zijn staalgoed

Voor onze laatste huwelijksdag heb ik zo’n schitterende ring gekregen van mijn man. Ik ben een groot liefhebber van ringen, dus ik weet wat ik mooi vind en ik weet wat ik wil. Met deze bijzondere moderne en trendy ring kan ik alle kanten op vanwege haar unieke design. Het is een absoluut geniaal design!

Het gaat om een ring van Ohlala en dat zijn niet zo maar ringen. Ringen van Ohlala hebben schroefgaatjes die als basis dienen om verschillende soorten toppings in de ring te schroeven. De diverse toppings zijn verwisselbaar. Op deze manier heb ik de mogelijkheid om iedere keer een andere exclusieve topping aan te doen. De ene keer draag ik er eentje met een balletje en een andere keer draag ik de ring met een prinses topping.

 

Wat maakt de ringen van Ohlala nog meer speciaal?

Wat ook leuk is, is dat de basisring de optie heeft één, twee of zelfs drie schroefgaatjes te hebben! Dat wil dus zeggen dat een ieder aan z’n trekken komt. Je kan het design vrij elegant en simpel houden met één topping of je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan en drie toppings tegelijk erop zetten! De draagster bepaalt zelf wat ze mooi vindt.

Je kan kiezen voor drie van dezelfde trendy toppings op een ring of een combinatie van verschillende toppings. De mogelijkheden zijn talloos. Had ik al gezegd dat er wel 98 opzetstukjes zijn om uit te kiezen?! Iedere keer dus weer een andere bijzondere design van de ring die je draagt en die jij heel eenvoudig zelf kan bepalen. Leuk toch, om zoveel prachtige alternatieven te hebben?

 

Ohlala ringen zijn van weergaloze kwaliteit

De Ohlala ringen zijn vervaardigd van duurzaam verguld edelstaal en zijn ringen van verschillende types. Je kan kiezen tussen een gladde of matte afwerking. Ook kan je bepalen welke ringdikte en ‑breedte bij jouw persoonlijkheid past. Tevens is het aanbod aan kleuren ook divers, de Ohlala ringen zijn uitgevoerd in goud geel, rose goud of de klassieke edelstalen kleur. De ringen zijn van edelstaal gemaakt en zullen verkleuren dus helemaal niet. Je kan ze heel gemakkelijk zelf schoonhouden en ook eenvoudig schoonmaken als ze vuil worden.

Iedereen die ringen draagt kent de gouden regels van hun onderhoud. Je wil je sieraden zo lang mogelijk mooi houden en daar ga je dus heel zuinig en bewust mee om.

Omdat we veel met onze handen werken, is het noodzakelijk om je ringen af te doen als je weet dat je ringen beschadigd kunnen raken tijdens het werk dat je gaat uitvoeren. Zo doe ik bijvoorbeeld altijd mijn ringen uit als ik de afwas doe, omdat er chemicaliën in het afwaszeep kunnen zitten die de ringen kunnen aantasten. Spuit bijvoorbeeld nooit parfum op je sieraden of ga niet onder de douche met je ringen om. Ook in shampoos en conditioners zitten gegarandeerd stoffen die niet lief zijn voor je ringen. Pas dus op met bijtende stoffen die overal in kunnen zitten, zoals cosmeticaproducten en schoonmaakmiddelen.

Waarbij je ook liever je ringen af kan doen, is wanneer je in de tuin gaat werken of gaat hobbyen aan één of ander knutselproject. Want dan kunnen die gaan krassen en ook nog eens heel erg vuil worden. Ook de sportschool of het zwembad bezoeken met ringen om is af te raden. Het is beter om je ringen even uit te doen en ze heel even op te bergen in dit geval.

Mocht je toch graag je ringen dragen tijdens deze activiteiten, dan kan je eigenlijk het best voor een ring kiezen die tegen een stootje kan, zoals de edelstalen ringen van Ohlala. Deze krassen niet en je kunt de ringen gemakkelijk schoonmaken. Als je de ring afdoet en afspoelt met water maak je de ring al gemakkelijk schoon. Droog de ringen vervolgens met een droge doek af. Door heel zachtjes te wrijven met een zachte en droge doek of een poetshandschoen krijg je de ring weer glimmend schoon. Een ideale ring dus voor de vrouwen onder ons die vaak ringen willen dragen en daarbij ook nog eens hun stijl kunnen aanpassen aan de stijl van die dag!

Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.