Bretels bestellen Winkelen Duurzame werkkleding voor de proffesional bij Workwear24

Duurzame werkkleding voor de proffesional bij Workwear24

Duurzame werkkleding en bedrijfskleding

Duurzaam, milieuvriendelijk, zonder gebruik van toevoegingen, natuurlijk, biologisch. Het zijn termen die je tegenwoordig elke dag hoort en in de meeste gevallen associeert met voedingsmiddelen. Toch is niets minder waar. Anno 2020 is duurzaam overal te vinden en moet alles ook duurzaam zijn! Dat geldt natuurlijk ook voor kleding. Kleding wordt voor een groot gedeelte gefabriceerd in lage lonen landen in Azië. De reden natuurlijk omdat het goedkoop is kleding daar te fabriceren. Maar er is steeds meer druk op kledingfabrikanten om de productie van kleding ook duurzaam te maken en alles wat daarbij komt kijken. Dus de grondstoffen, de logistiek, de mensenarbeid en de omstandigheden. En wat voor normale kleding geldt, is natuurlijk ook van toepassing voor werkkleding.

Organic workwear bestellen bij Workwear24

Workwear24 heeft als bedrijfskleding specialist daarom ook een standpunt ingenomen om méér duurzame & betaalbare bedrijfskleding te verkopen naast het traditioneel assortiment aan broeken, jacks, veste, jassen en overalls. En om het goed te doen is daarom meteen gekozen voor volledig organic cotton workwear (biologisch katoen) kledingstukken.

Dit biologisch katoen wordt volledig verbouwd zonder gebruik van pesticiden. Als verdelger wordt een natuurlijke vijand ingezet en dat zijn andere insecten die schadelijke insectenpopulaties tegen kunnen gaan. Daarnaast worden ongedierte bestreden door het toepassen van verschillende botanische plantenextracten. Tot slot vindt veel wisselteelt plaats om de voedingsstoffen die in de grond zitten te behouden. Ook leuk om te weten is dat biologisch katoen op de ouderwetse manier met de hand geplukt wordt. De reden is dat machinaal plukken een chemisch ontbladeringsmiddel vereist en dat is natuurlijk niet toegestaan.

Bestel hier duurzame organic bedrijfskleding bij Workwear24 en maak een bewuste keuze voor de toekomst!

Groot aanbod in werkkleding voor diverse branches

In onze webshop vind je nog veel meer kleding voor de professional. We hebben ons kleding aanbod afgestemd aan de meest bekende branches. Deze zijn als volgt;

Werkkleding voor tranposrt en logistiek
Bedrijfskleding voor de zorg
Werkkleding voor de horeca
Kleding voor schilders en stucadoors
Kleding voor de bouw
Werkkleding voor installateurs en de bouw
Speciale kleding voor zorg en klinieken

Bestel werkkleding online met gratis & snelle verzending

Kies voor de kwaliteit en deskundigheid van Workwear24 en profiteer van jarenlange kennis en de beste merken voor uw nieuwe bedrijfskleding. We kunnen snel schakelen en bieden persoonlijk advies voor uw gekozen kledingpakket.

Grote afnemers kunnen bij ons gebruik maken van een eigen bestelomgeving. Hier kunnen personeel zelf hun eigen kledingpakket wensen doorgeven. Dit werkt gemakkelijk en overzichtelijk en uw personeel draagt kleding dat afgestemd is aan hun lichaamsbouw. U als opdrachtgever ontvangt netjes een afrekening van de eventuele extra bestelde kledingstukken in een aparte nota.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (crossmediahouse), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (crossmediahouse), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.