Bretels bestellen Bretels Fashtic, super kledingshop!

Fashtic, super kledingshop!

Zo nu en dan kom je een pareltje tegen, zoekende naar kleding webshops: zo spotte wij “Fashtic”. Hier stuitte wij op een duizelingwekkende hoeveelheid kleding, hippe accessoires en schoenen, van vele bekende merken en met extra designer allure (zo mogen we het graag zien; de webshop heeft iets Brits, zo is de kleding ook verre van alledaags; geweldig!) Overigens is het zo dat Fashtic vooral een kleding-zoekmachine is, maar daarover straks meer!

Inspiratie opdoen

Goed, dat wij enthousiast zijn geworden van kledingwebshop Fashtic moge duidelijk zijn, de prijzen lijken net een fractie lager te liggen dan in de gewone kledingwinkel door de vele aanbieding. Mooi meegenomen natuurlijk, maar bovenal is het een uitmuntende inspiratiebron voor de laatste trends. Merken als Supertrash, Sissy-Boy en Geisha zijn er oververtegenwoordigd!

Tassenliefhebbers opgelet!

Of je nu een tas zoekt van Liebeskind Berlin (just love de eigenzinnige ontwerpen), of je gaat voor Expresso: Fashtic heeft het allemaal. Eenmaal je tas gevonden, dan bestel je deze bij de ‘bron-winkel’, wat inhoudt dat je automatisch doorverwezen wordt naar de winkel waar de tas daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Fashtic fungeert als kleding-zoekmachine, waar je duizenden producten aantreft van vele verschillende winkels. Handig toch!

Meer:

Heren kleding

 

 

 

Deze advertorial is geplaatst door (Suzan), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.