Bretels bestellen Winkelen Handige gadgets voor onderweg

Handige gadgets voor onderweg

Nederlanders spenderen gemiddeld veel tijd in de auto op weg naar hun werk of juist op weg naar huis na een dag werken. Deze zomer wordt dat gemiddelde weer opgeschroefd als vele Nederlanders met de auto op vakantie gaan naar de prachtige campings in onder andere Frankrijk, Spanje en Italië. Vandaag bespreken we twee gadgets die die trip naar het zuiden gemakkelijker maken.

 

SteriPEN Traveler

Salmonella, streptococcus en cryptosporidium – deze exotisch klinkende inwoners van onveilig drinkwater kunnen je spijsverteringsstelsel beschadigen en van een vakantie een nachtmerrie maken. Zorg dat ze tijdens uw reizen niet meegaan door het gebruik van een effectief waterzuiveringssysteem. De SteriPEN Traveler gebruikt ultraviolet licht om kiemen in bijna elk water te deactiveren. Het maakt gebruik van vier AA-lithiumbatterijen en past in de meeste commerciële waterflessen. De SteriPEN neemt minder dan een minuut de tijd om een fles water te zuiveren en kost ongeveer vijftig euro. Het apparaat is ideaal voor die dagen dat u uw auto stopt om een wandeling te maken, vooral bij warm weer. Zolang er onderweg waterbronnen zijn, hoef je geen flessen water te brengen voor elke wandelaar. De SteriPEN is met 102 gram lichter en minder volumineus dan de meeste filters.

 

Achteruitrijcamera

De technologie in de autowereld gaat maar door met de zelfrijdende auto’s e.d. Die zelfrijdende auto’s zijn afhankelijk van camera’s rondom de auto die de omgeving in de gaten houden. Mocht je nog geen zelfrijdende auto hebben, dan kun je met een achteruitrijcamera toch in de buurt komen qua technologie. Een achteruitrij camera geeft je meer overzicht in het verkeer, zoals een zelfrijdende auto ook camera’s gebruikt. Het enige verschil is dat je met een achteruitrij camera nog wel zelf verantwoordelijk bent voor hoe de auto rijdt. Toch zult u merken dat u met een achteruitrijcamera beter en zelfverzekerder rijdt.