Bretels bestellen Bretels Hoe moet je je bretels aandoen?

Hoe moet je je bretels aandoen?

4 Methoden: Dragen van bretels

 
Bretels, ook bekend als beugels, bieden meer ondersteuning dan riemen en dienen als een praktisch en professioneel accessoire. Ze zijn vrij gemakkelijk aan te trekken, maar je moet wel een maat en stijl kiezen die bij je past. Bevestig ze van voor naar achter als je 's ochtends je broek op doet. Coördineer uw keuze in bretels met de rest van uw outfit om een ​​look te creëren die zowel modieus als uniek u is!
 
 
Bevestig de bretels aan de achterkant van je broek. Leg de bretels op hun plaats voordat je je broek omdoet. Plaats de bretels in het midden van je broek. Knip of knoop ze aan de stof, nooit de riemlussen. 
 
Bevestig X-back-bretels halverwege tussen je ruggengraat en je zijkanten. Y-jarretelles worden vastgemaakt in het midden van je tailleband boven de 2 binnenste riemlussen. Trek je broek omhoog. Breng ze zo hoog mogelijk omhoog, omdat je geen riem zult dragen. Beveilig alle knoppen of ritsen om je broek op zijn plaats te houden. Broek met hoge taille werkt het beste met bretels en biedt de meeste ondersteuning voor uw maag.
 
 
Sla geen riem om. Bretels maken het dragen van een riem overbodig. Bovendien wordt het dragen van een riem met bretels beschouwd als een fashion faux pas, dus kies de ene of de andere om te dragen als je 's morgens kleedt.
 
 
Breng de bretels omhoog over je rug. Til de gordels over je schouders. X-back bretels zullen kriskras over uw rug kruisen. Y-back bretels komen omhoog vanuit je tailleband naar je centrum voordat je de 2 riemen afsplitst. Zorg ervoor dat de riemen plat aanvoelen, comfortabel zitten en gecentreerd zijn tegen uw rug.
Als de bretels te laag zijn, vallen ze van uw schouders. Pas de riemen aan zoals nodig.
 
 
 
Breng de gordels recht naar beneden over je borst. Ongeacht de stijl moeten je bretels vallen in 2 rechte, verticale lijnen. De voorkant zal waarschijnlijk meer uit elkaar liggen dan de achterkant. Zolang de bretels er even uitzien en comfortabel aanvoelen, heb je ze perfect gepositioneerd.
 
 
Bevestig de bretels aan de voorkant van uw broek. Eindig met het bevestigen van de bretels door de riemen dicht te knopen of om te haken op dezelfde manier als met de achterbanden. Clips worden direct aan je tailleband vastgemaakt, terwijl knoopbretels aan paarknopen op de tailleband worden bevestigd.
 
 
 
Schuif de gesp op de bretels om ze aan te passen. De meeste bretels zijn verstelbaar, zodat ze passen, zelfs als ze niet zijn afgestemd op de exacte maat die u nodig hebt. Voel rond voor een gesp, waar de riemen zich kruisen op je rug of aan de onderkant van de voorste riemen. Verschuif de gesp om de riemen in te korten of te verlengen om de perfecte pasvorm te krijgen!
 
Bretels die als elastisch of als één maat geschikt zijn, zijn altijd verstelbaar. Bretels die niet verstelbaar zijn, zijn meestal handgemaakt, zoals leren.
 
 
 
Haal bretels die bij je lichaam passen. De beste manier om passende jarretels te krijgen, is door naar een winkel te gaan waar ze worden verkocht. Vraag een winkelmedewerker om ze uit te proberen. Medewerkers kunnen u meestal helpen de bretels op te zetten en de perfecte pasvorm te krijgen. Bretels zijn te vinden bij warenhuizen of kunnen online worden gekocht bij de jarretelletailhandel.
 
Bretels zijn gebaseerd op hoogte. Bretels 42 in (110 cm) lang passen volwassenen tussen 5 tot 5.75 ft (1.52 tot 1.75 m) hoog.
Bretels kunnen vaak worden gevonden zo klein als 36 in (91 cm) lang en zo groot als 52 in (130 cm). Voor formaten buiten dit bereik, spreekt u met online jarretelletailers om een ​​aangepaste bestelling te maken.
De dikte van de middellange suspender ligt tussen 1,25 tot 1,5 inch (3,2 tot 3,8 cm). Kleinere bretels lijken misschien meer in de mode, maar grotere maten bieden meer ondersteuning.
 
 
 
Kies X-back-bretels voor stevigheid. X-back-jarretels vormen een x op uw rug. Ze bieden meer ondersteuning omdat de riemen uiteen gespreid zijn. Dit maakt ze ideaal voor fysiek werk en informele instellingen. De meeste van deze bretels worden vastgemaakt met clips omdat de meeste broeken geen knoppen aan de zijkanten hebben. [6]
Je kunt altijd een op maat gemaakte knop op je broek plakken, zodat je geen clips op X-back bretels hoeft te gebruiken.
 
 
 
Kies Y-back-jarretels voor formele gelegenheden. Y-jarretelles vormen een y op je rug en hechten aan je broek door een enkele riem die door het midden loopt. Dit maakt ze een beetje zwakker dan X-back bretels, dus het is belangrijk om een ​​goede kwaliteit te krijgen. Deze bretels worden vaak gezien tijdens zakelijke of formele evenementen.