Bretels bestellen Bretels Maatoverhemden online

Maatoverhemden online

Voor de hedendaagse, modebewuste man volstaat een ‘gewoon’ confectie-shirt allang niet meer. Waarom zou je ook nog confectie aanschaffen, wanneer maatshirts, online besteld, binnen ieders bereik liggen…

Het maatshirt past wel!

Een overhemd moet gewoon goed zitten en van goede kwaliteit zijn. Hieraan schort het nog wel eens binnen de wereld van doorsnee confectie. Er zijn prachtige overhemden verkrijgbaar, we denken even aan McGregor bijvoorbeeld, maar dan moet deze toevallig naadloos aansluiten. Hier hebben dan ook direct de kern van de zaak te pakken; veel confectie-shirts passen gewoon niet goed. Is de buikomvang eindelijk aansluitend, zijn de mouwen weer te lang.

Overhemden op maat pakken deze ‘problematiek’ aan: laat je een overhemd op maat maken, speciaal naar de contouren van jouw bovenlichaam, dan heb je ineens zomaar een overhemd in je bezit wat wél feilloos past, én bovenal van top-kwaliteit katoen is samengesteld. Je bent als het ware de ontwerper van je eigen maatshirt. Jij selecteert de stof, bepaald de vormgeving van het overhemd aan de hand van een keuze-menu, waarop uiteindelijk een uniek overhemd uit ontstaat.

  • De maatoverhemden zijn overigens verrassend voordelig verkrijgbaar bij Tailored Shirt Online!
  • Bezoek ook eens de Italiaanse overhemden speciaalzaak online!