Bretels bestellen Beauty en verzorging Onmisbare doe-het-zelf tip

Onmisbare doe-het-zelf tip

Voor elke “doe-het-zelver” is een goed setje gereedschap onmisbaar, zelf heb ik vaak genoeg in een situatie gezeten waarbij ik mezelf net niet genoeg had voorbereid en toch weer een onderdeel mis. Dan heb je een paar mogelijkheden voor je open staan, of je gaat naar de Praxis/Gamma in de hoop dat ze jouw schroefje/boutje in voorraad hebben, met een grote kans dat je verdwaalt raakt tussen de miljoenen schroefjes halverwege je zoektocht, of je gaat de eindeloze zoektocht op het internet af. Probleem met het internet is de verzendkosten en de leveringstijd, als je een product haalt dat maar twee euro is wil ik niet 250% van die prijs betalen aan verzendkosten. Ook is het naar dat als ik vandaag een product mis en het is vrijdag, “prime klusser time”, zal ik tot maandag moeten wachten voordat ik mijn project kan afmaken.

Vaak genoeg zelf meegemaakt dat ik net een paar splitpennen had besteld en toen tot mijn schok aantrof dat ik ook nog hete lijm, van een enorm kleine lengte, moest bestellen. Uiteindelijk twee weken totaal gewacht totdat ik eindelijk klaar was, terwijl het project niet langer dan twee dagen hoefde te duren. Hiernaast ook bijna acht euro aan verzendkosten extra betaald omdat de Praxis mijn benodigde producten niet in voorraad had. Om dit probleem te voorkomen bestel ik voortaan online via sites zoals moerenbout.nl. Snelle verzending met lage kosten, bijna alles waar je maar aan kan denken in voorraad.

Om moeite en geld te besparen zou ik zelf aanraden om via het internet je aankopen te doen voor je volgende klus, ondanks dat het langer duurt dan zelf naar de winkel te gaan. Puur omdat ik zelf hobbywinkels een van de slechtste indelingen ooit vind hebben, en dat producten met gemak vinden bijna onmogelijk is. Voor het kopen van verschillende houtschroeven, moeren en bouten raad ik zelf mourenbout.nl aan. Snelle levering, lage verzendkosten en vriendelijk personeel.