Bretels bestellen Winkelen Overhemden van Nederlandse bodem: Circle of Gentlemen

Overhemden van Nederlandse bodem: Circle of Gentlemen

Veel grote kleding merken komen uit het buitenland, bijvoorbeeld uit de VS, Italië of Duitsland. Ben je op zoek naar een nieuw overhemd en vind je het leuk om een hemd van een merk van eigen bodem te dragen? Dan kun je jouw overhemd kopen bij Circle of Gentlemen, want dit is een 100 procent Nederlands kledingmerk.

Circle of Gentlemen: een korte kennismaking

Circle of Gentlemen is een gewild en origineel merk uit Nederland. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige overhemden, die stuk voor stuk de Italiaanse stijl hebben. Dit komt omdat de overhemden worden gemaakt van stoffen van de beste Italiaanse wevers, waaronder Monti Tessitura. De overhemden hebben een moderne en detailleerde pasvorm, een hoog draagcomfort en een mooie uitstraling. Het merk verkoopt casual overhemden, maar ook zakelijke hemden met een wat meer formele uitstraling.

De overhemden van Circle of Gentlemenzijn verkrijgbaar in diverse kleuren, pasvormen en maten. Het maakt niet uit wat voor overhemd je zoekt, want door de grote collectie van dit merk kun je altijd wel een hemd vinden dat echt bij jou past. Welk overhemd je ook koopt: je schaft een mooi hemd aan, van Nederlandse bodem en van uitstekende kwaliteit.

De Limited Edition van Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen komt ieder seizoen met een compleet nieuwe collectie overhemden. Ook wordt er ieder seizoen een Limited Editionoverhemden gelanceerd. Vind je het leuk om een uniek overhemd te dragen, zodat je lekker opvalt met jouw trendy kleding? Dan bestel je een van de overhemden in de Limited Edition van Circle of Gentlemen. Kun je nu geen mooi overhemd in deze collectie vinden, dan probeer je het volgend seizoen gewoon nog eens. Ieder seizoen wordt er namelijk weer een nieuwe Limited Edition met compleet nieuwe overhemden gelanceerd.