Bretels bestellen Beauty en verzorging Seidensticker overhemden online: waar vind ik deze

Seidensticker overhemden online: waar vind ik deze

Seidensticker overhemden staan bekend om hun perfecte afwerking en hoge kwaliteit. Ze kunnen ze in alle omstandigheden comfortabel en stijlvol gedragen worden. Bij Overhemden.com vind je een ruime en met zorg geselecteerde collectie Seidensticker overhemden. Kwaliteit waar je op kan rekenen en een persoonlijke service, daarin maken wij het onderscheid.

Sluit je aan bij de Seidensticker fanclub

Seidensticker shirts kunnen rekenen op een schare trouwe fans en hun aantal groeit elke dag. Niet verwonderlijk dus dat deze Duitse fabrikant van overhemden inmiddels tot de populairste merken in Europa behoort. Mannen die eenmaal een Seidensticker overhemd gekocht hebben worden meteen trouwe klanten. De hoogwaardige kwaliteit, het feit dat de meeste Seidensticker shirts strijkvrij zijn, de productie in 100% katoen… het zijn allemaal redenen die onze klanten noemen om voor een Seidensticker te kiezen.

 

Een perfect passend overhemd voor elke man

Bij Seidensticker overhemden heb je steeds de keuze uit verschillende pasvormen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en de gelegenheid waarvoor je het hemd wilt dragen kies je dus voor een regular, slim of super slim fit (met een lichte stretch). Zo vind je steeds een Seidensticker shirt dat je past als gegoten.

Daarnaast heeft Seidensticker vier collecties, telkens aangepast aan een andere pasvorm of fit.

·         Splendesto

De collectie Splendesto overhemden komt in een regular fit pasvorm. Met een normale taillering en de perfecte vorm voor een ideaal draagcomfort ogen deze hemden modieus zonder in te boeten op comfort. Bovendien is de Seidensticker Splendesto collectie verkrijgbaar in extra grote maten en kan je er zelfs een boordmaat 54 in terugvinden. Alle Splendesto overhemden zijn strijkvrij.

 

·         Schwarze Rose

De Scharze Rose overhemden-collectie combineert moderniteit en traditie. Deze hemden bezorgen je een stijlvolle en exclusieve uitstraling en zijn herkenbaar aan de zwarte roos die linksonder op de overhemden te zien is. Geen wandelend reclamebord maar een discrete verwijzing naar de kwaliteit en looks die je van een Seidensticker Schwarze Rose mag verwachten. Alle Schwarze Rose overhemden zijn strijkvrij.

 

·         Uno

De Uno-collectie legt dezelfde accenten als de Splendesto overhemden. Het verschil is dat ze licht getailleerd zijn al hebben ze nog steeds een regular fit pasvorm. Deze overhemden zijn bijzonder veelzijdig en kunnen op heel verschillende gelegenheden gedragen worden. Deze hemden zijn eenvoudig te strijken (easy iron).

 

·         Uno superslim

De naam zegt het al natuurlijk, de Uno superslim collectie van Seidensticker is een uitbreiding van de Uno-collectie. Hier vind je extra getailleerde pasvormen voor een bijzonder scherpe look. En geen probleem als je niet kan strijken want ook deze hemden zijn bijna allemaal strijkvrij.

Seidensticker, een traditie van kwaliteit waar je op kunt rekenen

Vakmanschap en het gebruik van de beste stoffen hebben van de Seidensticker overhemden een maatstaf van kwaliteit gemaakt. Een Duitse traditie waar je op kunt vertrouwen dus, zonder daarbij het gevoel voor mode en stijl te verliezen.

Omdat wij enkel het beste van het beste in onze winkel willen aanbieden hebben we zelfs in de Seidensticker collectie een selectie gemaakt van de mooiste overhemden. Bij ons vind je de topcollectie van Seidensticker, niets meer maar ook niets minder! En vind je daartussen nog niet wat je zoekt dan kan je vast wel een perfect passend overhemd vinden tussen onze collecties van andere vertrouwde merken.