Bretels bestellen Bretels Soft Gallery

Soft Gallery

Het merk Soft Gallery is een Deens merk dat in 2008 is opgericht. Wat het merk zo bijzonder maakt is dat het een samenwerking heeft met lokale en internationale kunstenaars. Hierdoor ontstaan er uniek en zeer bijzondere uitgewerkte ontwerpen. Deze ontwerpen en prints worden toegepast op de kleding zelf en de accessoires. Soft Gallery volgt niet specifiek een mode trend, maar geven een beeld van het leven van vandaag de dag. Het merk Soft Gallery is daarmee uniek, gedetailleerd en draagbaar.

De collectie van Soft Gallery

Je vindt allerlei mooie kledingstukken van Soft Gallery. De collectie van Soft Gallery bestaat uit diverse zachte kledingstukken. Denk daarbij aan bodysuits, leggings, shirtjes, broeken, jurkjes, T-shirts, maar ook vrolijke swimwear. De collectie is geschikt voor baby’s die een paar maanden oud zijn, maar ook voor peuters, kleuters en echte tieners. De collectie is geschikt voor jongens en meisjes. De kleding is vrolijk, maar ook erg zacht. Dit zorgt ervoor dat de kleding voor comfort zorgt tijdens het lopen en spelen.

Naast kleding beschikt het merk ook over diverse accessoires. Denk daarbij aan schattige mutjes, beddengoed, kussens en diverse geschenkverpakkingen. Ook deze accessoires zijn zacht en zien er mooi en vrolijk uit. Ook weer geschikt voor jongens en meisjes en voor verschillende leeftijden. Je zoontje of dochtertje zal lekker wegdromen onder haar zachte dekbedovertrek van Soft Gallery. Of een zacht en goed passend mutsje dat gewoon lekker zit en tevens zorgt voor extra warmte tijdens koudere dagen. Want comfort voor je zoontje of dochtertje staat tenslotte voorop.

Ga voor duurzaam

Naast dat de kleding er mooi en vrolijk uitziet draagt het ook bij aan duurzaamheid. De kleding van Soft Gallery wordt namelijk gemaakt van biologisch en GOTS gecertificeerde katoen. Hierdoor ontstaan kledingstukken die zachtheid en comfort bieden, zowel voor de kleintjes en hun tere huid als voor de wereld.

Bij gewoon katoen worden er namelijk vaak veel bestrijdingsmiddelen gebruikt die niet volledig uit de kleding te wassen zijn. Deze pesticiden komen dan in contact met de huis. Voor volwassenen niet goed, maar voor kinderen al helemaal niet. Kinderen kunnen namelijk deze schadelijke stoffen minder goed afbreken. Het gebruik van biologisch GOTS gecertificeerd katoen is dus heel belangrijk voor kinderen.