Bretels bestellen Bretels Speciale sokken

Speciale sokken

Speciale sokken – http://www.colormesocks.de/

Als ik op zoek moet naar nieuwe sokken, dan ben ik iedere keer weer teleurgesteld in de armoede die er heerst op dit gebied. In veruit de meeste winkels vind je alleen maar effen zwarte en witte exemplaren. Daar gaat mijn hart niet bepaald sneller van kloppen. Staat er al een plaatje op, dan is het vaak een afbeelding die afkomstig is uit een tekenfilmserie of uit een stripboek. Persoonlijk vind ik dat nogal kinderachtig en helemaal niet leuk. Daarom vind je bij mij in de kast dus eigenlijk ook alleen maar effen zwarte en witte sokken. Niet omdat ik dat leuk vind, maar omdat ik nu eenmaal nooit leukere tegengekomen ben. Maar laatst kwam daar verandering in.

 

Diverse modellen sokken

Ik zag laatst iemand met ontzettend leuke sokken en toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd waar zij deze gekocht had. Het bleek dat ze afkomstig waren van de webwinkel ColorMeSocks. Thuis gekomen zocht ik deze meteen op internet op en ik was op slag enthousiast. De kleuren stralen je namelijk meteen tegemoet, waardoor je automatisch vrolijk wordt. Waar ik zelf ook erg vrolijk van werd is het feit dat al hun sokken het Oeko-tex keurmerk hebben. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat in het hele productieproces rekening is gehouden met het milieu en de arbeidsomstandigheden.

 

Aanbod van ColorMeSocks

Een ander groot pluspunt van deze winkel vind ik ook dat ze niet alleen sokken verkopen, maar ook veters, sjaals en riemen. Het zijn op zich allemaal vrij onopvallende kledingstukken, maar doordat zij ze allemaal in dezelfde kleurstellingen aanbieden is het mogelijk om in je hele outfit deze kleuren in details terug te laten komen. Wil jij ook vrolijke sokken hebben en bijpassende riemen, sjaals en veters? Dan zit je bij ColorMeSocks zeker goed.
Speciale sokken

Deze post is geplaatst door Jan via IP adres: 188.142.34.197