Bretels bestellen Winkelen T-Shirts, niet alleen een onderhemd meer

T-Shirts, niet alleen een onderhemd meer

Van oorsprong werd een T-Shirt gebruikt als onderhemd. Er werd hier vervolgens een trui of iets anders overheen gedragen. T-Shirts worden nog steeds voor dit doel gedragen, maar tegenwoordig is het ook een kledingstuk voor het bovenlichaam voor zowel mannen als vrouwen. Zij kunnen er vervolgens ook nog voor kiezen om hier een mouwloos hemd onder te dragen.

T-Shirts voor de langere man

De lengtes van een shirt kunnen variëren. Als u een tamelijk lang persoon bent wilt u wel een shirt hebben dat uw lichaam bedekt en niet telkens omhoog kruipt tijdens het bewegen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders tot de langste mensen ter wereld horen. Gemiddeld zijn wij Nederlanders 1,80 meter. Bij deze lengte horen ook shirts die in uw overhemd blijven. De langere shirts zijn vaak tussen de 4 en 6 centimeter langer gemaakt. Dit lijkt misschien wat veel, maar door een wasbeurt krimpt dit een beetje en zorgt het voor de ideale lengte. Kijk even op de website voor het assortiment en meer informatie.

Een V-hals, perfect voor onder een overhemd

Shirts zijn er in vele verschillende vormen en maten. Er zijn namelijk ook shirts met lange mouwen. De zogenaamde longsleeve. Of shirts met een V-hals.  Een V-hals is ideaal voor als u een overhemd draagt. Doordat de hals naar beneden loopt kunt u bepalen hoeveel knoopjes van uw overhemd u openlaat zonder dat het shirt zichtbaar wordt. Er zijn verschillende vormen van een V-hals beschikbaar. Wilt u graag uw overhemd helemaal dicht of één knoopje los, dan is een basic V-hals voor u de oplossing. Wilt u meer knoopjes los dan kunt u voor een diepe V-hals of een extra diepe V-hals gaan. Het shirt wordt niet zichtbaar en het draagcomfort blijft! Bij overhemden.com kunt u kiezen uit een breed assortiment T-shirts. Deze T-shirts zijn van top merken zoals: Alan Red en Schiesser. Neem snel een kijkje in de webshop door hier te klikken!