Bretels bestellen Winkelen Terug in de tijd met een disco outfit

Terug in de tijd met een disco outfit

Het is een van de sterkste gevoelens die een mens kan ervaren; nostalgie. Niet voor niets zijn ‘back to the’-themafeestjes mateloos populair voor iedereen die opgegroeid is in die periode. Of het nou de 70’s, 80’s of 90’s zijn, het is heerlijk om even terug te gaan naar die gouden periode. Een glitterjumpsuit of een jaren tachtig ‘trainingspakkie’, het geeft een heerlijk gevoel om je lievelingsmuziek in de stijl van die periode te herbeleven. Een disco outfit brengt the boogie terug in uw leven!

 

Krijg de discofever

Ook voor verkleedpartijtjes is een disco outfit altijd een geslaagd kostuum. Zet de boel op stelten met bijvoorbeeld een felgekleurd trainingspak. Maak het plaatje compleet met een plaksnor en een boombox, en u zult op ieder feest het middelpunt van de aandacht zijn! Ook een glitterblouse met grote pruik zal het goed doen als disco outfit. Als je liever voor de Michael Jackson-look gaat kunt u een ruchesblouse met trilbyhoed proberen! Er is voor iedere periode wel een geschikt kostuum te vinden.

 

Discodames opgelet!

Er waren niet alleen succesvolle mannelijke disco-artiesten natuurlijk. Denk maar eens aan Donna Summer of Gloria Gaynor. Om voor die echte diva-look te gaan zijn er kostuums met die klassieke wijde broekspijpen. Een ander kenmerkende eigenschap zijn de kleurvolle jurkjes en trainingspakken. Van felroze tot gifgroen, de hele regenboog is op deze pakken terug te vinden. Maak het af met een matchend strikje in het haar en u kunt zo een paar decennia terug in de tijd!